M.C. van Dorp is hèt adres voor het betere onderhouds-, decoratie- en restauratieschilderwerk in Zoetermeer en omstreken.

M.C. van Dorp is het bedrijf van Mark van Dorp. Mark heeft, naast jarenlange ervaring, tevens een goede basis. Hij is opgeleid aan het NIMETO (ofwel de Nationale Schildersschool) te Utrecht. Hij heeft daar in 2001 de opleiding ‘Ondernemer, Bescherming en Afwerkingstechnieken’ met succes afgerond. Daarbij onderscheidde hij zich door de titel ‘Meesterschilder’ te behalen.

Na zijn opleiding is hij voor enkele verschillende schildersbedrijven aan de slag gegaan. In deze periode heeft hij ruime ervaring opgedaan met zeer uiteenlopende schilderklussen voor particulieren, bedrijven en VVE’s.

Sinds 2002 is Mark aan de slag als zelfstandig ondernemer. De kleinere opdrachten doet Mark vaak zelf; bij grotere opdrachten huurt hij regelmatig bekende collega-schilders in. Met deze vaste groep werkt hij regelmatig samen, waardoor bij weet dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Op deze website krijgt u een beeld van het brede aanbod van het bedrijf. Van regulier onderhoudswerk tot zeer specifieke opdrachten, zoals marmeren, imitatiehout, restauraties en diverse decoratieve schilderingen. Wilt u weten waar we op dit moment aan de slag zijn, kijkt u dan even op onze Facebook-pagina.

Voor een vrijblijvende offerte of informatie over de mogelijkheden kunt u telefonisch of via e-mail contact opnemen met Mark van Dorp.


Meer dan alleen schilderwerk? Geen probleem.
M.C. van Dorp werkt samen met een aantal andere zelfstandigen. Hierdoor kunnen veel verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd: van klein onderhoud tot grote verbouwingen. De vaste groep waarmee we werken is flexibel en op elkaar ingespeeld. Daardoor kunnen werkzaamheden snel achter elkaar worden uitgevoerd.

Enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij regelmatig laten uitvoeren zijn:
- Keukens, badkamers en toiletten
- Verwarming aanleggen
- Muren plaatsen of juist verwijderen
- Plafonds verlagen

 

Welkom bij M.C. van Dorp - Schilder

Onderhoud, decoratie en restauratie in Zoetermeer e.o.

Het bedrijf     Onderhoud     Decoratie     Restauratie     Werk in beeld

M.C. van Dorp

Sophiaplaats 18
2713 EJ Zoetermeer
Telefoon: 079-3167580
Mobiel: 06-29077389
e-mail: info@mcvandorp.nl

KvK: 2724810
BTW: NL1820.72.721.B01
Rabobank: 37 36 17 623

Atelier:
Katwijkerlaan 127
2641 PG Pijnacker
Alleen op afspraak

www.brammies.nl