Wij voeren zowel binnen als buiten onderhoudsschilderwerk uit, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Zo werken we met hoge kwaliteit basismaterialen en hoofdzakelijk met Sikkens verf. We kunnen daarom 3 jaar garantie leveren op ons onderhoudsschilderwerk.
 

Schilderwerk en onderhoud binnen

De vele mogelijkheden voor binnenshuis

Graag doen wij het schilder- en behangwerk in uw woning of bedrijf. Werkzaamheden die wij regelmatig uitvoeren zijn:

Traditionele schilderwerkzaamheden en behangen
Wij verzorgen graag het lakken van deuren en kozijnen in uw woning. Ook het sausen of ‘witten’ van uw plafonds en muren of het aanbrengen van behang kunnen wij voor u verzorgen.

Spuiten van kozijnen, deuren of andere houten oppervlakken
Een snel en strak resultaat kan worden behaald door het spuiten van uw houtwerk. Wij doen dit meestal bij deuren en kozijnen. Helaas is dit alleen vanwege de spuitnevel alleen mogelijk in volledig lege ruimtes, zoals in nieuwbouwwoningen of bij grote verbouwingen.

Structuur en kleur aanbrengen met glasvlies
Voor een wandafwerking met een lichte structuur of als alternatief voor spachtelputz bieden wij heel veel oplossingen met behulp van glasvliesbehang. U kunt uit een groot assortiment structuren kiezen die wij aanbrengen als behang. De naden worden vervolgens vrijwel geheel weggewerkt, waarna wij de wanden in de gewenste kleur sausen.
Het is zelfs mogelijk om het logo van uw bedrijf of de naam van bijvoorbeeld uw kind in het reliëf van het behang te laten drukken.

Enkele voorbeelden van structuren en kleuren. Kijk voor grotere voorbeelden bij Werk in beeld.

M.C. van Dorp

Sophiaplaats 18
2713 EJ Zoetermeer
Telefoon: 079-3167580
Mobiel: 06-29077389
e-mail: info@mcvandorp.nl

KvK: 2724810
BTW: NL1820.72.721.B01
Rabobank: 37 36 17 623

Atelier:
Katwijkerlaan 127
2641 PG Pijnacker
Alleen op afspraak

Structuur en kleur aanbrengen met spack-spuittechniek
Deze techniek kent u vast uit nieuwbouwwoningen van deze tijd. Met deze techniek wordt er een laag op de wand of muur gespoten. Het is een snelle, betaalbare manier voor het afwerken van wanden of plafonds. Het relief is altijd gelijk, maar de kleur kunt u zelf kiezen.

Spachtelputzen of stucen
Geeft u de voorkeur aan een gladde wandafwerking of aan de structuur en camouflerende werking van spachtelputz, ook deze technieken voor wand- en plafondafwerking bieden wij aan.

U ziet, er zijn vele mogelijkheden voor het afwerken van wanden, plafonds en het schilderen van uw houtwerk.

Bij ‘Werk in beeld’ vindt u mooie voorbeelden van ons binnenschilderwerk en staan een aantal voorbeelden van structuren die u kunt realiseren met het gebruik van glasvliesbehang.

Neem voor een vrijblijvende offerte of informatie over de mogelijkheden contact op met Mark van Dorp.


LET OP: BTW op arbeid nu slechts 6%!
Indien uw woning ouder is dan twee jaar, dan betaalt u nu maar 6% BTW op arbeid. Het is daarom extra aantrekkelijk om nu uw onderhoudswerk uit te laten voeren. Neem contact op voor meer informatie.

Het bedrijf     Onderhoud     Decoratie     Restauratie     Werk in beeld

M.C._van_Dorp_-_Schilder_-_buiten.html